Wolfs | Knops notarissen organiseert gratis lezingen over het erfrecht en het levenstestament. Vanaf 18.30 uur ontvangen wij u met een kop koffie en vlaai in Auberge de Rousch, Kloosterkensweg 17, 6419 PJ Heerlen. Om 19.00 uur start de lezing, verzorgd door notaris Henri Knops.

Henri Knops

In deze voor iedereen moeilijke en onzekere tijd, krijgen we tal van vragen van ongeruste mensen.

Wij blijven u –zo optimaal mogelijk- van dienst zijn, waardoor u de mogelijkheid heeft al uw notariële zaken te kunnen blijven regelen. Zo kunnen we in ieder geval deze zorg bij u wegnemen.

De huidige maatregelen laten het op dit moment niet toe om onze informatieavonden te houden in Auberge de Rousch.

Daarom nodigen wij u bij deze gaarne uit om een vrijblijvende afspraak met ons te maken, om bij ons op kantoor geheel vrijblijvend uitleg te krijgen over het levenstestament en het erfrecht. Zowel een afspraak op kantoor als een telefonische afspraak is mogelijk.
Natuurlijk nemen we op kantoor alle nodige voorzorgsmaatregelen en geven we extra aandacht aan het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten.

Zodra de overheid en het RIVM concluderen dat er weer bijeenkomsten mogen plaatsvinden, zullen wij onze informatieavonden weer opstarten en de data op onze website publiceren.

De personen die zich reeds hadden aangemeld voor een informatieavond zullen wij persoonlijk benaderen.

Wij hopen dat u begrip heeft voor deze maatregelen.